Чому не працює пульт для воріт?

Чому не працює пульт для воріт?

Представляємо вам можливі причини і способи їх усунення.

1. Несправність пульта дистанційного керування. Несправність може бути викликана як необхідністю заміни батареї, так і виходом з ладу електричної плати. Спробуйте замінити батарейку в пульті в першу чергу. Якщо у вас є запасний (працює) пульт, спробуйте замінити його батареєю основного пульта. Якщо пульт працює, вам всього лише необхідно купити батарею. Якщо ж пульт і далі не подає ознак життя, то варто придбати новий, так як налагодження старого обійдеться дорожче.

2. Перешкоди. Деякі несправні електричні прилади, розташовані у вас на ділянці можуть призвести до перешкод що безсумнівно приведе до погіршення якості прийому / передачі сигналу. Це можна легко перевірити вимкнувши всі електричні прилади. Включаючи їх по черзі і перевіряючи в проміжках роботу пульта ви можете визначити прилад який створює перешкоди.

3. Несправний ресівер (приймач). Якщо вищевказані причини не виявили проблему, то швидше за все, проблема в приймачі або в антені. В цьому випадку вам необхідно зв'язатися з компанією-продавцем і викликати майстра. Можливо буде потрібна заміна одного або двох компонентів.

4. Збій налаштувань ресівера. Іноді при спробі запрограмувати новий пульт або стрибку напруги трапляється збій налаштувань ресівера для всіх пультів. В даному випадку також необхідно зв'язатися з компанією-продавцем для консультації або виклику майстра.

5. Падіння. Від падіння пульта на тверду поверхню може пошкодитися плата керування, навіть якщо корпус ззовні цілий.

6. Конденсат. Не можна залишати пульт в автомобілі в холодну пору року. Конденсат, який знаходиться в середині пульта може пошкодити пульт.

Пропонуємо замінити пульти, проводимо ремонти, а для наших клієнтів заміна батарейок в пульті - безкоштовна.

Телефонуйте: 0508065005

Адреса: м. Ужгород вул. Мукачівська 71

Made with